Buy local - Recycle local

Over ons

Ruimte besparende verpakkingPaletten met zeer lange levensduurOver onsPallet triagePalletboxenOver onsPlastic wasteOver onsOver onsOver ons

Als jonge gast heb ik met vallen en opstaan heel wat ervaring opgedaan en projecten begeleid in de recycling industrie, van het bouwen van een drooginstallatie voor afvalproducten uit de suikerproductie, over het recupereren van energie uit hoog calorisch afval tot het bouwen van sorteerinstallaties voor afgekeurd fruit. Altijd met het doel van nog een meerwaarde te halen uit afval, vandaar mijn passie voor circulaire economie. Het is dan ook een doelstelling voor mij om grondstoffen en goederen optimaal te benutten en het milieu zo veel mogelijk te ontlasten.

Daarnaast heb ik een 12-tal jaren ervaring in de pallet-business en dan meer bepaald kunststof paletten die een lange levensduur hebben en zo 10 tot 20 houten paletten kunnen vervangen en nog eens 100% recycleerbaar zijn.

The Circle of Packaging heb ik in 2021 opgestart om die beide ervaringen te combineren en een optimale service te kunnen bieden aan mensen die nog niet zo goed vertrouwd zijn met circulaire economie. Naast het aanbieden van een aantal standaard producten werk ik ook graag mee aan oplossingen op maat van uw situatie.

Als kleine speler geloof ik sterk in partnerships met gelijkgestemden. Beter elkaar ondersteunen en versterken dan elkaar beconcurreren. Zo is The Circle of Packaging partner van Seyna, exclusief verdeler van SWEED-choppers voor de Europese markt.

Peter Feys

Wenst u meer informatie?

Contacteer ons